خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هفت نهال سرو به یاد سوسن طاقدیس

ایسنا | فرهنگی و هنری | جمعه، 12 اردیبهشت 1399 - 15:16
هفت نهال سرو به یاد سوسن طاقدیس و برای گرامیداشت یاد او در زمین ماندگار شد.
طاقديس،سوسن،ياد،نهال،سرو،نوجوان

هفت نهال سرو به یاد سوسن طاقدیس و برای گرامیداشت یاد او در زمین ماندگار شد.
به گزارش ایسنا، در پی درگذشت سوسن طاقدیس، به منظور گرامی‌داشت یاد و خاطره این نویسنده ادبیات کودک و نوجوان ایران هفت نهال سرو توسط هفت نویسنده کودک و نوجوان در منطقه لواسانات کاشته شد.
علت انتخاب نهال سرو از سوی این نویسندگان، نماد جاودانگی این درخت و فراوانی رویش آن در شیراز، زادگاه سوسن طاقدیس ذکر شده است.
مصطفی رحماندوست، رودابه حمزه‌ای، فریبا نباتی، سرور کتبی، مینو کریم‌زاده، شراره وظیفه‌شناس و طاهره ایبد نویسندگانی هستند که این درختان را از جانب سوسن طاقدیس و به یاد و نام او به زمین هدیه داده‌اند.
با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم برگزاری مراسم سوگواری برای سوسن طاقدیس، جمعی از نویسندگان با حضور در مراسم مجازی به مناسبت هفتمین روز درگذشت وی، یاد و خاطره این فعال ادبیات کودک و نوجوان را گرامی داشتند.
انتهای پیام