خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف و معدوم سازی ۵ هزار کیلوگرم خمیر مرغ فاسد در ورامین

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 17:12
ورامین- رئیس شبکه دامپزشکی ورامین از کشف و معدوم سازی ۵ هزار کیلوگرم خمیر مرغ فاسد در این شهرستان خبر داد.
مرغ،خمير،ورامين،معدوم،فاسد،دامپزشكي

محمد جعفرپور در گفتگو با خبرنگار مهر، از کشف و معدوم سازی از کشف و معدوم سازی ۵ هزار کیلوگرم خمیر مرغ فاسد در ورامین خبر داد و اظهار داشت: خمیر مرغ، همان گوشت مرغ است که با روش مکانیکی و به وسیله دستگاه، به صورت مایع استحصال می‌شود.
جعفر پور با اشاره به اینکه کارشناسان شبکه دامپزشکی ورامین در بازدید دوره‌ای از مراکز مختلف شهرستان، موفق به کشفت ۵ تن خمیر مرغ فاسد شدند گفت: این خمیرهای مرغ در یک واحد قانونی تولید این محصول کشف گردید که در یک سردخانه نگهداری می‌شد.
وی افزود: خمیر مرغ محصول جانبی واحدهای قطعه بندی مرغ است که در کارخانه‌های فرآوری سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می‌گیرد و این حجم از خمیر مرغ فاسد در مرکز تبدیل ضایعات شهرستان ورامین معدوم شد.
رئیس شبکه دامپزشکی ورامین عنوان داشت: دامپزشکی ورامین به طور مستمر بر روند فعالیت مراکز عرضه و توزیع فراورده‌های خام دامی و طیور نظارت داشته و با متخلفین برخورد می‌کند.