خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادرس: شکایت سپاهانی‌ها از من مهم نیست/ صدور بیانیه در شان نیکفر نبود

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1399 - 16:25
عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال گفت: نیکفر شخصی محترمی است، اما برایم مهم نیست که سپاهانی‌ها می‌خواهند از من  شکایت کنند.
باشگاه،دادرس،سپاهان،شكايت،راي،نيكفر،استيناف

مهدی دادرس عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در گفت‌و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شکایت باشگاه سپاهان از او اظهار کرد: برایم مهم نیست که سپاهانی‌ها می‌خواهند از من شکایت کنند.
آن‌ها علاوه بر بازی، اخلاق را هم باختند و مشکلی در این باره ندارم.
سپاهانی‌ها هر چقدر دلشان می‌خواهد بیانیه بدهند و حق طبیعی شان است که اعتراض کنند.
دادرس ادامه داد: زمانی که یک تیم در محکمه قضایی شکست می‌خورد از این حرف‌ها می‌زند، دلایل سپاهانی‌ها قانع کننده نبود و براساس وجدان و آیین نامه قضایی رای دادیم.
همچنین ما به نفع یک تیم رای صادر نکردیم؛ سپاهانی ها به رفتار خودشان بیاندیشند.
به هر آن ها می گویند ۱۱ قاضی اشتباه می‌کنند، اما خودشان درست می‌گویند.
عضو کمیته استیناف بیان کرد: نیکفر (سرپرست باشگاه سپاهان) را فرد منطقی دیدم و به نظرم در شان او نبود که چنین بیانیه‌ای بدهد.
از نیکفر بعید است که چنین اظهار نظری را مطرح کند.
البته منطقی است که نیک فر از حق باشگاه خود دفاع کند و منتظر بیانیه بعدی سپاهان هستم.
او خاطر نشان کرد: سپاهانی‌ها در هر دادگاهی که دوست دارند از من شکایت کنند و برای پاسخگویی حاضر هستم.
بیشتر بخوانید: دادرس: رای ۳ بر صفر به سود پرسپولیس تایید شد
انتهای پیام/