خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتصاب وزیر جدید فناوری اطلاعات پاکستان و ادامه همراهی حزب متحده با دولت

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1399 - 11:07
در پی استعفای وزیر سابق فناوری اطلاعات پاکستان، وزیر جدید نیز از حزب متحده انتخاب شد تا همراهی این حزب با دولت ادامه پیدا کند.
حزب،متحده،دولت،پاكستان،احزاب،وزير،صديقي،مقبول

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از ای.آر.وای نیوز، استعفای «خالد مقبول صدیقی» عضو ارشد حزب متحده و وزیر سابق فناوری اطلاعات پاکستان که با گمانه زنی های زیادی در مورد احتمال شکستن اتحاد این حزب با دولت همراه بود سرانجام نتوانست احزاب اپوزیسیون را به خواسته های خود برساند.
گزارش ها حاکی است اگرچه دولت اسلام آباد در بازگرداندن خالد مقبول صدیقی ناکام ماند ولی حزب متحده همراهی خود را ادامه داده است.
وزیر جدید فناوری اطلاعات پاکستان «امین الحق» یکی دیگر از مسئولین ارشد حزب متحده و از نمایندگان پارلمان است که رسما از امروز کار خود را به عنوان وزیر آغاز می کند.
وی روز گذشته مراسم تحلیف خود را با حضور «عارف علوی» رئیس جمهور پاکستان انجام داد و به گمانه زنی های موجود پایان داد.
به این ترتیب حزب متحده هنوز هم در کابینه دولت نماینده دارد و حمایت های این حزب از دولت ادامه خواهد یافت.
انتصاب یکی از اعضای حزب متحده برای دولت پاکستان اهمیت زیادی داشت زیرا برتری شکننده ای که در پارلمان وجود دارد با جدا شدن احزاب متحد می تواند شکسته شود.
حزب نواز و حزب مردم تلاش داشتند با وعده های سیاسی حزب متحده را از دولت جدا کنند و لی در اجرای نقشه خود ناکام ماندند.
حزب متحده تا چند سال قبل یکی از بزرگترین احزاب فعال در کراچی بود ولی متهم شدن رئیس سابق این حزب به جاسوسی برای هند باعث تجزیه آن و تضعیف مشهود حزب متحده شد.
انتهای پیام/.