خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدهی یک میلیاردی دردسرساز پرسپولیس/ فیفا وارد عمل شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 10:58
باشگاه پرسپولیس به دروازه‌بان برزیلی سابق خود باید حدود یک میلیارد تومان پرداخت کند.
كوريا،فيفا،باشگاه،بان،پرسپوليس

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، نیلسون کوریا، دروازه بان برزیلی پرسپولیس که پس از حضور چند ساله در این تیم در نیم فصل ٩٤-٩٣ از سرخ‌ها جدا شد برای دریافت مطالبات خود به فیفا شکایت کرد.
در چند سال اخیر باشگاه پرسپولیس قول پرداخت پول به دروازه بان برزیلی داده، اما این باشگاه هیچ وقت به قول خود عمل نکرد تا این موضوع سبب عصبانیت کوریا شود.
حالا بدهی یک میلیاردی پرسپولیسی‌ها به این دروازه بان دردسر ساز شده است.
بیشتر بخوانید: جلسات ویژه پرسپولیسی‌ها برای تامین منابع مالی
سرخ‌ها اگر نتوانند پول را به حساب او منتقل کنند، از فیفا کمک می‌گیرند تا طلب مانند فرناندو گابریل وسرتن چوک، پول کوریا نیز از مطالبات این باشگاه در فیفا پرداخت شود.
نیلسون کوریا به دلیل محبوبیت بین هواداران نمی‌خواست از پرسپولیس به فیفا شکایت کند و درصدد بود تا با توافق این مشکل حل شود.
انتهای پیام/