خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موندو: بارسا دیگر به دنبال کاپیتان والنسیا نیست

فارس | ورزشی | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 12:14
رسانه اسپانیایی از کنار کشیدن باشگاه آبی اناری ها از خرید ستاره والنسیا خبر داد.
والنسيا،فصل،خريد،ستاره،باشگاه،ميدان،اقدام

به گزارش خبرگزاری فارس، بارسلونا در سال 2017 برای خرید دنیل پارخو از باشگاه والنسیا اقدام کرد ولی این اتفاق رخ نداد و این باشگاه در این سال ها دست به انتقال بازیکنانی چون پائولینیو، ویدال، آرتور و دی یونگ زد.
به نقل از الموندو دپورتیوو، پیش از آمدن ستین به آبی اناری ها ارنستو والورده بار دیگر برای خرید کاپیتان والنسیا اقدام کرد و به نظر می رسید تابستان پیش رو وی به نیوکمپ بیاید ولی به نظر می رسد علاقه بارسا برای خرید او به پایان رسیده است.
پارخو از فصل 2011-2012 برای والنسیا توپ می زند و به ستاره خفاش ها بدل شده است.
وی در طول 9 فصل، 373 بازی برای والنسیا انجام داده و به عنوان هافبک وسط توانسته 64 گل به ثمر رساند.
ستاره اسپانیایی در 2 سال اخیر به دلیل درخشش در لالیگا حتی به تیم ملی نیز دعوت شد و توانست برای ماتادورها به میدان رود.
وی حتی در فصل 2008-2009 نیز برای رئال مادرید به میدان رفته است و بازی برای تیم قدرتمند اروپا را در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام/ا