خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید عضو کمیسیون فرهنگی شورا از عملیات مرمت وبازسازی خانه افشار

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 30 فروردین 1399 - 18:34
حجت نظری عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، از عملیات مرمت و بازسازی خانه افشار بازدید کرد.
عمراني،مهندس،مناطق،سازمان،افشار

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بازدید که مهندس سید مجید غمخوار مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق، مهندس پیمان عباسی مدیر کل هماهنگی فنی و عمرانی مناطق و سازمان‌ها، دکتر ضرغامی مدیرعامل سازمان زیباسازی و مهندس خادمی مشاور و مدیر دفتر معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران نیز حضور داشتند، اقدامات پیش رو به منظور مرمت و تجهیز خانه افشار مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است خانه امیر خسرو افشار مربوط به دوره پهلوی بوده و در شرق خیابان خاقانی، مقابل دانشگاه خوارزمی واقع شده است.
اخیراً مأموریت تکمیل عملیات مرمت و تجهیز این اثر ثبت شده در آثار ملی ایران به سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران واگذار شده است.