سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت 22 فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 25 دی 1397 - 12:03
نظامیان رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه نیز به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند و شماری از شهروندان فلسطینی را بازداشت کردند.
شهرك،حمله،بازداشت،نظاميان،جوان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نظامیان رژیم اشغالگر قدس در حملات امروز خود، 22 فلسطینی را بازداشت کردند.
بر اساس گزارش فلسطین الان، نظامیان صهیونیست در حمله به استان بیت لحم، پنج جوان فلسطینی را پس از یورش به منازلشان بازداشت کردند.
در استان رام الله هم نظامیان صهیونیست به روستای دیرابومشعل حمله کرده و دو جوان را بازداشت کردند.
نظامیان صهیونیست سه جوان را پس از حمله به منازلشان در اردوگاه عسکر القدیم در شرق نابلس و پنج جوان را در حمله به شهرک یعبد در جنوب غربی جنین و دو جوان را در اردوگاه جنین بازداشت کردند،‌آنها همچنین چندین منزل را در اردوگاه بلاطه در شرق نابلس هدف حمله قرار داده و مبلغی پول از این منازل به سرقت بردند.
نظامیان رژیم اشغالگر قدس همچنین دو آزاده فلسطینی را با یورش به منزلشان در شهرک بیت أُمّر در شمال الخلیل و دو آزاده را در شهرک حزما در شمال قدس اشغالی و یک جوان را در بطن الهوی در شهرک سلوان در جنوب مسجدالاقصی بازداشت کردند.
انتهای پیام/