خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت جدید عراق به ریاست کاظمی اوایل ماه رمضان تشکیل می‌شود

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 14:41
عضو ائتلاف الوطنیه به ریاست ایاد علاوی به موضع این ائتلاف درباره مصطفی الکاظمی که از سوی رئیس جمهور عراق مامور تشکیل کابینه شده است، پرداخت.
مصطفي،تشكيل،مامور،كابينه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، ضیاء المعینی عضو ائتلاف الوطنیه به ریاست ایاد علاوی به موضع این ائتلاف درباره مصطفی الکاظمی که از سوی رئیس جمهور عراق مامور تشکیل کابینه شده است، پرداخت.
وی افزود: ما نشست مثبت و مفیدی با مصطفی الکاظمی داشتیم.
ما بر ضرورت اینکه اتحادیه ها در دولت جدید مشارکت داشته باشند، تاکید کردیم.
المعینی در ادامه بیان کرد: مصطفی الکاظمی نخست وزیر مامور تشکیل کابینه به ما وعده داد که دولتش بسیار زود آماده و کامل خواهد شد و اینکه دولتش همه طیف ها را شامل شود.
این عضو ائتلاف الوطنیه احتمال داد که دولت جدید عراق به ریاست مصطفی الکاظمی در اویل ماه مبارک رمضان یا نزدیک به آن تشکیل شود.
گفتنی است که پنجشنبه گذشته، برهم صالح رئیس جمهوری عراق، مصطفی الکاظمی را مامور تشکیل کابینه جدید کرد.