خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درس خارج فقه با موضوع “مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک” برگزار می‌شود

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 19 فروردین 1399 - 23:14
با همکاری موسسه‌ آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) و حوزه‌های علمیه استان تهران و توسط آیت الله رشاد، با همیاری اساتید و فضلای جوان حوزه‌های علمیه سراسر کشور ،درس خارج فقه با موضوع "مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک" برگزار می‌شود.
رشاد،علميه،ايتا،آدرس،دروس،آيت

با همکاری موسسه‌ آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) و حوزه‌های علمیه استان تهران و توسط آیت الله رشاد، با همیاری اساتید و فضلای جوان حوزه‌های علمیه سراسر کشور ،درس خارج فقه با موضوع "مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک" برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، این دروس از ۲۳فرودین‌ماه(۱۷ شعبان) در روزهای زوج از ساعت ۷صبح باتدریس آیت الله علی اکبر رشاد- مدیر حوزه‌های علمیه استان تهران- برگزار می‌شود.
دروس به صورت برخط(آنلاین) از طریق شبکه‌ی ایشیا(مدرسه فقاهت) به آدرس www.eshia.ir قابل دریافت است، روش اتصال به شبکه در پایگاه اطلاع‌رسانی آیت الله رشاد به آدرس www.rashad.ir و صفحات رسمی ایشان در پیام‌رسان‌های ایتا و بله به آدرس Rashad_ir@ توضیح داده شده است.
براساس این گزارش صوت و متن دروس، از ساعت ۱۶ همان روز در پیام‌رسان‌های ایتا و بله آیت‌الله رشاد و در پایگاه اطلاع‌رسانی howzehtehran.com و پیام‌رسان‌های ایتا، سروش و بله howzetehran@ و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه تهران بارگذاری می‌شود.
علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با شماره‌های ۳۳۹۲۲۹۲۹ و ۰۹۱۲۳۴۶۹۵۳۴ تماس بگیرند.
انتهای پیام