خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکستان مرزهایش با افغانستان را باز می‌کند

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 18 فروردین 1399 - 09:54
رسانه‌های پاکستانی خبر دادند که این کشور از امروز مرزهایش را با افغانستان در گذرگاه چمن و تورخم به مدت 4 روز باز می‌کند.
افغانستان،پاكستاني،تجارت،درخواست،پاكستان،دولت،كرونا،مرزهايش

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، مقامات پاکستانی یکشنبه اظهار داشتند که اسلام‌آباد تصمیم گرفته تا به درخواست دولت افغانستان مرزهایش را با این کشور باز کند.
یک منبع دولتی به «داون نیوز» گفت که در پی درخواست دولت افغانستان، پاکستان تصمیم گرفته تا مرزهایش را در گذرگاه تورخم و چمن از ششم آوریل تا نهم این ماه باز کند.
منبع افزود که صدها پاکستانی در سپین بولدک و آن سوی دیگر تورخم به دلیل بستن مرز جهت مهار ویروس کرونا سرگردان بودند.
از سوی دیگر نیز وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسلام‌آباد به درخواست دولت افغانستان و براساس دلایل بشردوستانه گذرگاه‌های مرزی چمن و تورخم را برای زمان مشخصی از 6 تا 9 آوریل باز می‌کند.
پیش از این نیز پاکستان گذرگاه سپین بولدک-چمن را بگونه مشروط و و موقت، تنها برای واردات و صادرات مواد خوراکی میان دو کشور باز کرده بود.
اتاق تجارت و صنعت کویته که از مسدود ماندن مرزها با افغانستان و ایران نگران است از اسلام‌آباد می‌خواهد تا بجای بستن مرزها با پیروی از دستورالعمل‌های سازمان جهانی بهداشت درباره ویروس کرونا، تمهیدات ویژه برای غربالگری و بخش‌هایی را برای قرنطینه ایجاد کند.
رئیس اتاق تجارت و صنعت کویته اخیراً تاکید کرد که واردکنندگان و صادرکنندگان پاکستانی به دلیل تعطیلی تجارت مرزی با افغانستان و ایران متحمل خسارات سنگین شده‌اند و تعلیق نامحدود معاملات تجاری مردم بلوچستان را با مشکلات جدی اقتصادی روبرو کرده است.
انتهای پیام/.