خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهزیستی: معتادان با نظر ستاد مبارزه با مواد مخدر از مراکز نگهداری ترخیص شدند

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 16 فروردین 1399 - 10:28
معاون توسعه پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور گفت: این افراد با نظر کمیته اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر از مراکز نگهداری آزاد شدند و در سطح شهر دیده شده‌اند.
معتادان،مراكز،بهزيستي،كرونا،رضازاده،ويروس

مجید رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به رها شدن معتادان متجاهر در سطح شهر تهران و در منطقه میدان شوش اظهار کرد:علاوه بر معتادان، فروشندگان مواد مخدر نیز در این محدوده هستند و در واقع این معتادان کارتن خواب نبوده و دارای خانواده هستند.
وی تصریح کرد: این افراد با نظر کمیته اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر از مراکز نگهداری آزاد شدند و در سطح شهر دیده شده‌اند و سازمان بهزیستی هیچ نقشی در جمع آوری و پذیرش این افراد ندارد.
معاون توسعه پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: همچنین با شیوع ویروس کرونا، 520 نفر از افرادی که در مراکز تحت نظارت بهزیستی فرایند درمانی خود را طی می‌کردند با حکم دادستانی آزاد شدند.
رضازاده گفت: مراکز کاهش آسیب و شلترها تحت نظارت بهزیستی هم اکنون بدون وقفه به کار خود ادامه می دهند ضمن اینکه اعتبارات ویژه‌ای نیز برای آنها در نظر گرفته شده است.
وی گفت: با توجه به وضعیت معتادان متجاهر و جمع آوری و هدایت آنها به مراکز امکان دارد سایر افرادی که در این مراکز نگهداری شوند و در صورتی که این افراد مبتلا ویروس کرونا باشند سایر معتادان نیز مبتلا شوند و باید راهکاری برای آنها در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/