خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده عراقی: آمریکا به دنبال نخست‌وزیر کردن الزرفی است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 13 فروردین 1399 - 07:59
کریم علیوی هدف اصلی تحرکات اخیر آمریکا در عراق را فشار برای نخست‌وزیر شدن الزرفی دانست و فاش کرد اطلاعات کمیسیون امنیت ملی پارلمان عراق حمایت الزرفی از اغتشاشگران را ثابت می‌کند.
عراق،آمريكا،كريم،عناصر،كميسيون،امنيت،حمايت

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه خبری العهد عراق، کریم علیوی، عضو کمیسیون امنیت ملی پارلمان عراق، هدف اصلی تحرکات اخیر آمریکا در این کشور را فشار برای نخست‌وزیر شدن عدنان الزرفی دانست و فاش کرد اطلاعاتی در اختیار کمیسیون امنیت ملی پارلمان عراق است که حمایت الزرفی از عناصر موسوم به جوکر را ثابت می‌کند.
علیوی گفت: «آمریکا و اسرائیل مشغول هجمه رسانه‌ای به عراق هستند.
احتمال آن وجود دارد که حملات آمریکا، سیاستمداران مخالف این کشور در عراق را هدف بگیرد.»
این نماینده عراقی اعلام کرد الزرفی از اقدامات عناصر موسوم به جوکر‌های آمریکایی در استان نجف حمایت کرده و او ماهانه مبالغی را به این عناصر پرداخت کرده است.
بیشتر بخوانید:
حزب الله عراق: با نقشه‌های شوم آمریکا مقابله می‌کنیم
در عراق چه خبر است: کودتا، تهاجم نظامی یا عملیات فریب؟
کریم علیوی تاکید کرد: «کمیسیون امنیت ملی بزودی گزارشی در خصوص حمایت الزرفی از اقدامات خرابکارانه در نجف منتشر خواهد کرد.»
کریم علیوی همچنین اشاره کرد که دولت عراق اطلاعاتی از حملات احتمالی آمریکا در اختیار دارد؛ در حال حاضر پرنده‌های آمریکایی به طور فشرده در دو استان دیالی و صلاح الدین در حال پرواز هستند.
انتهای پیام/