خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واگذاری هرگونه مجور تاکسی بیسیم و تلفنی باید با فراخوان انجام شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 16:00
یاسوج- مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: واگذاری هرگونه مجور تاکسی بیسیم و تلفنی در شهرستان ها باید با فراخوان انجام شود.
تاكسي،استان،بيسيم،گردشگران

به گزارش خبرنگار مهر، هجیر افشون بعدازظهر یکشنبه در نشست شورای ترافیک استان افزود: مجوز تاکسی تلفنی و تاکسی بیسیم که در سطح شهرستانها صادر می شود اگر تا کمتر از شش ماه فعالیت خود را آغاز نکنند باطل می شوند.
وی بیان داشت: در مرکز استان مجور پنج تاکسی بیسیم و در مرکز شهرستانها نیز مجوز فعالیت دو تاکسی بیسیم براساس قانون داده می شود.
افشون همچنین با اشاره به نزدیک شدن به عید نوروز بر آمادگی همه دستگاهها برای استقبال از میهمانان و گردشگران نوروزی تاکید کرد و گفت: ما باید کاستیهای سالهای قبل را نداشته باشیم و مشکلات سالهای گذشته را برای گردشگران مرتفع کنیم.
افشون افزود: استان ما همه ساله میزبان مسافران نوروزی از سراسر کشور است وتا پیش از آغاز تعطیلات باید همه امکانات برای ورودگردشگران و اقامت مطلوب در استان فراهم شود.