خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهر درق میزبان ششمین جشنواره سمنو می شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1397 - 11:07
گرمه- رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گرمه گفت: ششمین جشنواره سمنو، پنج شنبه ۹ اسفندماه جاری در شهر درق برگزار می شود.
درق،پخت،سمنو،برگزار،شهر،غلامي

به گزارش خبرگزاری مهر، رضاعلی غلامی اظهار کرد: پخت سمنو در خراسان شمالی و با تمرکز در شهر درق، با اجرای یک سری آداب و رسوم برگزار می‌شود که این امر سبب شده پخت سمنو به عنوان یکی از آیین‌های معنوی خراسان‌شمالی به ثبت ملی برسد.
غلامی با تأکید بر اینکه دانش فنی پخت این غذا از مهم‌ترین ویژگی منحصر به فرد آن است، تصریح کرد: سمنویی که در نقاط مختلف کشور پخت می‌شود، مدت ماندگاری آن به بیش از دو، سه ماه نمی‌رسد، اما سمنوی درق تا دو سال و بدون نگهداری در یخچال خراب نمی‌شود.
وی بیان کرد: با هدف معرفی هرچه بیشتر این میراث معنوی، ششمین جشنواره سمنو در شهر درق با حضور علاقه مندان و جمعی از گردشگران از دیگر استان های کشور، پنج شنبه ۹ اسفندماه جاری در محل مسجد جامع تاریخی شهر درق برگزار می شود.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمه اضافه کرد: همچنین در این جشنواره برنامه های فرهنگی هنری، موسیقی سنتی و کشتی باچوخه برگزار می شود.