خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 31 اردیبهشت 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رمان جدید «دانیل استیل» در بین پرفروش‌ها

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 26 اسفند 1398 - 14:05
اثر جدید «دانیل استیل» نویسنده پرکار و پرفروش آمریکایی در فهرست جدید هفتگی رمان‌های پرفروش نشریه نیویورک‌تایمز دیده می‌شود.
رمان،فهرست،نويسنده،نوشته،هفته،استيل،پرفروش،رتبه

اثر جدید «دانیل استیل» نویسنده پرکار و پرفروش آمریکایی در فهرست جدید هفتگی رمان‌های پرفروش نشریه نیویورک‌تایمز دیده می‌شود.
به گزارش ایسنا، رتبه نخست پرفروش‌های داستانی که هفته پیش به رمان جدید «جیمز پترسون» و «جیمز او بورن» تعلق داشت، این هفته به رمان «خانه زمین و خون» نوشته «سارا جی ماس» اختصاص پیدا کرده است.
«محدوده طولانی» نوشته «سی جی باکس» که بیستمین جلد از سری داستان‌های «جو پیکت» این نویسنده محسوب می‌شود، نیز با کنار زدن رمان موفق «جایی کنه خرچنگ‌ها آواز می‌خوانند» در رتبه دوم این فهرست قرار گرفت.
«رمان جایی که خرچنگ‌ها آواز می‌خوانند» نوشته «دلیا اوئنز» پس از گذشت هفتاد و نه هفته حضور در فهرست پرفروش‌های داستانی نیویورک‌تایمز اینبار در جایگاه سوم به چشم می‌خورد.
این رمان در اغلب هفته‌های حضورش در این فهرست، صدرنشین بوده است.
اما در جایگاه چهارم این فهرست رمان «بازی اعداد» اثر «دانیل استیل» نویسنده پرفروش نشریه نیویورک‌تایمز قرار گرفته است.
«استیل» اخیرا موفق شده بود برای نگارش رمان‌های «توفیق اجباری»، «قسمت اشیا گمشده» و «قطب‌نمای معنوی» به فهرست پرفروش‌ها راه بیابد.
این نویسنده هرساله حدود هفت کتاب مختلف عرضه می‌کند و همواره به عنوان یکی از پرکارترین نویسندگان جهان محسوب می‌شود.
رمان «غبار آمریکایی» نوشته «جنین کامینز» که به دلیل نوع روایتش از مکزیک مورد انتقاد قرار گرفته بود نیز پس از گذشت هفت هفته در رتبه پنجم دیده می‌شود.
این رمان داستان زنی را روایت می‌کند که درحالی که توسط یک باند توزیع مواد مخدر دنبال می‌شودف به همراه پسرش از مکزیک به ایالات متحده فرار می‌کند.
انتهای پیام