خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص یک ورزشگاه شیراز برای قرنطینه بیماران

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 20 اسفند 1398 - 10:40
مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس اعلام کرد که سالن شهید آیت‌الله دستغیب شیراز، روز گذشته در اختیار ستاد مدیریت بحران استان قرار گرفته تا در صورت نیاز برای قرنطینه بیماران کووید19 استفاده شود.
بحران،مديريت،ستاد،استان،دستغيب،ورزشگاه

ایسنا/فارس مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس اعلام کرد که سالن شهید آیت‌الله دستغیب شیراز، روز گذشته در اختیار ستاد مدیریت بحران استان قرار گرفته تا در صورت نیاز برای قرنطینه بیماران کووید19 استفاده شود.
حیدرعلی کامیاب در گفت و گو با ایسنا، گفت: همکاری با ستاد مدیریت بحران در زمینه مهار کروناویروس، دستور وزیر محترم ورزش و جوانان به همه مدیران کل است.
او گفت: براساس تاکیدات وزیر ورزش و جوانان، سالن ورزشی شهید آیت‌الله دستغیب در مرکز شیراز، در اختیار ستاد مدیریت بحران استان قرار گرفته تا در صورت ضرورت، تجهیز و برای قرنطینه بیماران استفاده شود.
کامیاب تاکید کرد که دوراندیشی یکی از اصول مدیریت بحران محسوب می‌شود و اختصاص ورزشگاه شهید دستغیب به موضوع قرنطینه بیماران کروناویروس، یک اقدام دوراندیشانه محسوب می‌شود.
به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر تصاویری از تجهیز یک ورزشگاه به تخت‌های بیمارستانی در فضای مجازی منتشر شده بود که آن را به شیراز نسبت داده‌اند که مسئولان استان فارس این موضوع را رد کردند.
تنها ورزشگاهی که در اختیار ستاد مدیریت بحران استان فارس قرار دارد، ورزشگاه شهید آیت الله دستغیب است.
به گفته مدیرکل ورزش و جوانان فارس، این ورزشگاه عصر روز دوشنبه 19 اسفندماه در اختیار ستاد مدیریت بحران و دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار گرفته و از امروز کار تجهیز آن شروع شده است.
انتهای پیام