خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات گازرسانی به روستاهای کوهستانی و صعب‌العبور شهرستان آزادشهر آغاز شد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 03 اسفند 1397 - 18:18
مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان گفت: امروز با حضور استاندار عملیات اجرایی و کلنگ‌زنی 9 روستای کوهستانی و صعب‌العبور شهرستان آزادشهر با تامین اعتبار 12 میلیارد و 500 میلیون تومان آغاز شد.
گازرساني،روستاي،شهرستان،استاندار،صنعتي،واحد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرستان آزادشهر, محمد رحیم رحیمی ظهر امروز در کلنگ‌زنی 9 روستای بخش کوهستانی این شهرستان در روستای مهدی‌آباد با حضور استاندار گلستان اظهارداشت: روستاهای کوهستانی و تقریبا صعب‌العبور مهدی آباد،معصوم آباد،رحیم آباد،حاجی آباد، رودبار، نرگس‌چال، وطن، قشلاق، سیب‌چال با تامین اعتبار 12 میلیارد و 500 میلیون تومان امروز با حضور استاندار برای گازرسانی کلنگ زنی شد.
وی افزود: افتتاح گازرسانی به 4 واحد صنعتی در این شهرستان انجام شده و 3 واحد صنعتی نیز برای گازرسانی کلنگ‌زنی شده و در مجموع 42 واحد صنعتی در حال حاضر در این شهرستان فعال است.
مدیرعامل شرکت گاز گلستان بیان داشت: از تعداد 50 روستای واقع در شهرستان آزادشهر،40 روستا گازرسانی انجام شده و 10 روستای باقیمانده، یک روستا کمتز از 20 خانوار جمعیت بوده و 9 روستای دیگر نیز امروز کلنگ‌زنی شد.
وی ادامه داد: برای گازرسانی به این روستاها نیاز به 48 کیلومتر شبکه‌گذاری است و یک‌هزار و 200 نفر نیز از این نعمت برخوردار می‌شوند.
رحیمی گفت: امروز با حضور استاندار بهره‌برداری از گاز روستای خوش‌ییلاق با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون تومان انجام شد که در این گازرسانی 20 کیلومتر شبکه‌گذاری شده و 148 انشعاب صورت گرفته و 105 مشترک در حال حاضر جذب شدند.
انتهای پیام/ن