خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باغ فرهنگ تبریز وارد فاز اجرایی می‌شود

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 17 اسفند 1398 - 16:57
نایب رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز از اجرایی شدن باغ فرهنگ تبریز خبر داد.
مجموعه،تبريز،فرهنگ،فرهنگي،باغ،سالن،شهروندان،كتاب،شوراي،شهر،ا ...

ایسنا/آذربایجان شرقی نایب رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز از اجرایی شدن باغ فرهنگ تبریز خبر داد.
سونیا اندیش، با ارائه گزارش از جلسه امروز هم اندیشی در ارتباط با باغ فرهنگ تبریز (باغ کتاب)، گفت: جلسه امروز با حضور برخی اعضای شورای شهر، مدیران شهرداری و طراحان برتر این مجموعه برگزار شد، این جلسه به بحث در مورد سایت مجموعه اختصاص یافت و تقریبا طرح کلی مورد موافقت قرار گرفت.
وی افزود: مقرر شد این باغ، با الهام از سبک باغ‌های ایرانی و با کاربری های فرهنگی بازآفرینی شود.
وی ادامه داد: ما مصمم هستیم، فضای کنونی این مجموعه و ساختمان های آن را که به نوعی با خاطرات جمعی شهروندان تبریزی گره خورده است، حفظ و با طراحی مجدد، کارکردهای مورد نظر خود در حوزه فرهنگی را در ساختمان های موجود فراهم کنیم.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: ایده ی ابتدایی ایجاد این پارک به عنوان باغ کتاب تبریز مطرح شد و پس از طی روند مطالعاتی و با پیشنهاداتی که از اهالی فرهنگ تبریز گرفته شد، پیشنهاد شد این مجموعه علاوه بر موضوع کتاب، به یک مجموعه فرهنگی با درنظر گرفتن نیازهای فرهنگی شهروندان تبدیل شود.
وی گفت: پیشنهاداتی که برای کاربری‌های این مجموعه ارائه شده، شامل کتابخانه، سالن های مطالعه، سالن های همایش و کنفرانس، سالن های خوانش، تماشاخانه و سالن تئاتر، نگارخانه و گالری، بخش صدا و موسیقی، مجموعه کودک و کتاب، کافه هنر، گالری محیطی، مجموعه صنایع دستی، سینما، آمفی تئاتر روباز، هاب کارآفرینی و خلاقیت، مجموعه ویژه شهروندان ناشنوا و نابینا، کارگاه و آتلیه های هنری و کافه مطبوعات و ...
است، تلاش می کنیم بخش مهمی از این کاربری ها در این مجموعه ایجاد شود.
وی گفت: با توجه به تصویب بودجه‌ی این مجموعه در بودجه سال آتی جهت پاسخگویی با خواست‌های اهالی فرهنگ و هنر و با عنایت به اهتمام اعضای شورا و مدیران شهرداری به موضوع فضای سبز و گسترش زیرساخت های فرهنگی شهر تبریز قطعاً در آینده ی نزدیک شاهد ورود این پروژه به فاز اجرایی خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، اندیش افزود: امیدوارم با توجه ویژه مدیریت شهری به موضوع فرهنگ، اجرا و اتمام این پروژه فرهنگی را در اندک زمانی شاهد باشیم و با همراهی شورای شهر و مدیریت شهری، یادگاری درخور را در خاطره شهروندان و علی الخصوص اهالی فرهنگ و هنر برجای بگذاریم.
انتهای پیام