خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده شدن مستندی درباره اعتیاد

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 17 اسفند 1398 - 11:37
فیلم مستند «نیوکمپ» با موضوع روایتی متفاوت از ترک اعتیاد چند جوان و زندگی پس از اعتیادشان آماده نمایش شد.
مستند،خانه،نيوكمپ،اعتياد،روايتي،موفق،غول،قهرمانان

فیلم مستند «نیوکمپ» با موضوع روایتی متفاوت از ترک اعتیاد چند جوان و زندگی پس از اعتیادشان آماده نمایش شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی خانه مستند؛ در جامعه صفر و صدی همیشه نگاه به کسانی که موفق به شکست دادن غول بزرگ اعتیاد شده‌اند یکسان نیست، برخی این افراد را بیماران رها شده از چنگ یک غول میدانند و برخی دیگر همچنان با شک و تردید به این افراد نگاه می‌کنند و مستند «نیوکمپ» روایتی از قهرمانان زنگ زده‌ای است که دیگر نمی‌خواهند بیمار باقی بمانند را ارائه می‌دهد.
این مستند روایتی از زندگی 5 فرد با تمرکز بر شخصیتی به نام علی است.
این افراد همگی توانسته‌اند از اعتیاد عبور کرده و دوران پاکی خود را شروع کرده‌اند و علی که مالک یک خانه و زمین‌های کشاورزی است حالا خانه خود را در اختیار افرادی قرار می‌دهد که اعتیاد را ترک کرده باشند و این خانه که آنرا «نیوکمپ» می‌نامند تبدیل به محلی برای آرامش روحی و روانی این قهرمانان خاموش شده است.
در این مستند که به سبب سختی نزدیک شدن به هرکدام از شخصیت‌ها فیلمبرداری آن سه سال به طول انجامیده است، این افراد پس از بهبودی حتی موفق می‌شوند برعلیه یک ظلم به منطقه خود نیز اعتراض کرده و در نهایت پس از پیگیری‌های فراوان موفق می‌شوند حق خود و اهالی روستایی که در آن ساکن هستند را استیفا کنند.
فیلم مستند نیمه بلند «نیوکمپ» در 50 دقیقه به نویسندگی و کارگردانی محمد محمودی و تهیه‌کنندگی مهدی مطهر تولید شده در خانه مستند و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است.
انتهای پیام