خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایش برکه‌های زیست گاندو در منطقه حفاظت شده سرباز آغاز شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 اسفند 1398 - 19:41
زاهدان- رئیس اداره محیط زیست سرباز گفت: پایش برکه‌های زیست تمساح پوزه کوتاه (گاندو) در منطقه حفاظت شده «باهوکلات» با همکاری محیط‌بانان استان و همیاران محلی در این شهرستان آغاز شد.
تمساح،منطقه،حفاظت،زيست،گاندو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، بهزاد دهواری اظهار داشت: با گرم شدن هوا و شروع فعالیت تولید مثل تمساح پوزه کوتاه، پایش برکه‌های زیست تمساح در منطقه حفاظت شده «باهوکلات» آغاز شد.
وی گفت: فعالیت تولید مثل تمساح یا گاندو از اواسط اسفند ماه با جفت یابی و لانه گزینی آغاز می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرباز افزود: تمساح در منطقه سرباز و باهوکلات عموماً از اواسط اردیبهشت اقدام به نقب زدن و تخم گذاری می‌کند و نوزادان نیز بعد از گذشت حدود ۴۵ تا ۶۰ روز از تخم‌ها بیرون می آیند.
وی بیان کرد: سیلاب‌های زمستانی اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان باعث تغییراتی در زیستگاه تمساح یا گاندو شد و با تخریب برکه‌ها و پوشش گیاهی منطقه امسال شاهد جابجایی تمساح‌ها به منظور یافتن مکان‌های جدید برای لانه گزینی و تخم گذاری خواهیم بود.
دهواری تصریح کرد: به همین منظور امسال پایش برکه‌های زیست تمساح در منطقه حفاظت شده گاندو با جدیت و دقت نظر بیشتری توسط محیط بانان منطقه انجام خواهد شد.