خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خط تولید خودروی برقی آئودی متوقف شد!

ایسنا | اقتصادی | شنبه، 03 اسفند 1398 - 12:22
آئودی اعلام کرده که تحت تاثیر مشکل در تامین قطعات ، به مدت چند روز خط تولید خودروی برقی خود را متوقف خواهد کرد.
برقي،خودروهاي،الكتريكي،قطعات،تامين،توليد،آئودي،خودروسازي

آئودی اعلام کرده که تحت تاثیر مشکل در تامین قطعات ، به مدت چند روز خط تولید خودروی برقی خود را متوقف خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
حالا به نظر می رسد که آئودی ای – ترون به عنوان خودروی تمام الکتریکی تحت تاثیر مشکل در تامین قطعات و باتری های مخصوص، به مدت چند روز متوقف خواهد شد.
طبق گزارش وب سایت insideevs، بسیاری از کارشناسان بر این باورند که شیوع گسترده ویروس خطرناک و کشنده کرونا موجب شده است بسیاری از شرکت های چینی که وظیفه تامین قطعات موردنیاز سایر خودروسازان را برعهده داشتند، با مشکلات عدیده ای مواجه شود.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
بدین ترتیب شرکت‌های خودروسازی بزرگی تصمیم گرفته‌اند که تغییر رویکرد داده و به سمت و سوی ساخت و طراحی خودروهای برقی و الکتریکی و هیبریدی بپردازند تا در سال‌های آینده، مشتریان خودرو بیشتر به خرید این محصولات روی بیاورند.
انتهای پیام