خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین همایش رهنمون سلامت با تجلیل از گروه‌های جهادی پزشکی در گلستان برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 29 بهمن 1398 - 17:12
دومین همایش رهنمون سلامت با تجلیل از گروه‌های جهادی پزشکی گلستان ظهر امروز در گرگان برگزار شد.
استان،پزشكي،رهنمون،درماني،شهيد،طرح،مقصودلو

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ظهر امروز دومین همایش رهنمون سلامت به منظور تجلیل و قدردانی از تلاش‌ها و خدمات گروه‌های جهادی پزشکی در مناطق محروم استان برگزار شد.
اسماعیل مقصودلو، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گلستان در این همایش اظهارداشت: همراهی مستمر جامعه پزشکی با مردم به ویژه در زمان بحران‌ها، امیدآفرین است.
وی افزود: از ابتدای امسال بیش از 150 تیم پزشک عمومی و 12 تیم پزشکی تخصصی در قالب طرح شهید رهنمون به مناطق محروم استان اعزام شده و خدمات پزشکی به مردم ارائه کرده‌اند.
مقصودلو گفت: اجرای طرح شهید رهنمون می‌تواند شروع خوبی برای بهبود ارائه خدمات درمانی به مردم استان باشد و باید تلاش کنیم آن را به سرانجام برسانیم.
احمد نصرتی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان هم در این مراسم از پرداخت مطالبات موسسه‌های درمانی در استان خبر داد و افزود: سازمان تأمین اجتماعی به موسسه‌های درمانی دولتی، خصوصی و خیریه در استان حدود 80 میلیارد تومان بدهی داشت که تا پایان اسفندماه همه این مطالبات پرداخت خواهدشد.
در پایان این مراسم از تعدادی از گروه‌های پزشکی برتر در قالب طرح شهید رهنمون با حضور فرمانده سپاه استان قدردانی شد.
انتهای پیام/582/ ع