خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان پاکسازی سراقب از مین ها و تله های انفجاری تروریستها

مهر | بین‌الملل | شنبه، 19 بهمن 1398 - 19:31
ارتش سوریه عملیات پاکسازی شهر سراقب در استان ادلب از تله های انفجاری و مین های کارگذاشته شده از سوی تروریستها را به پایان رساند.
سوريه،ارتش،حلب،جاده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، ارتش سوریه عملیات پاکسازی شهر سراقب در استان ادلب از تله های انفجاری و مین های کارگذاشته شده از سوی تروریستها را به پایان رساند.
ارتش سوریه پنجشنبه گذشته این شهر راهبردی را از لوث تروریستهای جبهه النصره و هم پیاله های آنها آزاد کرد.
همزمان نبرد ارتش سوریه با تروریستها در حومه جنوبی حلب ادامه یافت و نیروهای ارتش سوریه بر مناطق تل تباریز، اجز، محاریم، خواری، حویر العیس، اباد، المکحله مسلط شدند.
ارتش سوریه با این پیشروها بر بخش اعظم جاده بین المللی دمشق به حلب معروف به جاده ام۵ مسلط شده است و فقط ۳۰ کیلومتر از آن در دست تروریستهاست.
جاده ام ۵ طولانی ترین راه در سوریه است میان دمشق و حلب است که حدود ۳۵۶ کیلومتر است.