سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت بیان و ارائه دستاوردهای انقلاب و نظام توسط کاندیداهای مجلس

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 16 بهمن 1398 - 13:09
خرم‌آباد- دادستان مرکز لرستان بر ضرورت بیان و ارائه دستاوردهای انقلاب و نظام توسط کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در این استان تاکید کرد.
انتخاباتي،عنوان،رازاني،كانديداها،لرستان،تخلفات

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید رازانی در نشست هم اندیشی با نامزدهای انتخاباتی در سخنانی با اشاره به تشکیل ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در دادگستری لرستان، اظهار داشت: راه انداختن کاروان تبلیغاتی، دیوار نویسی، نصب پوستر روی تابلوهای راهنمایی و رانندگی، تخریب کاندیداهای دیگر و… از مصادیق تخلفات انتخاباتی است.
وی، عنوان کرد: باید از هر گونه سیاه نمایی به طور جدی خودداری شود.
دادستان مرکز لرستان با تاکید بر ارائه دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از سوی کاندیداها، عنوان کرد: مشکلات و کمبودهایی در سطح جامعه وجود دارد که این مشکلات با راه یابی کاندیدای اصلح به مجلس، تصویب قوانین مناسب و لازم برطرف شوند.
رازانی، عنوان کرد: دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اقدامات زیادی را طی ۴۰ سال گذشته انجام داده است.
وی، تاکید کرد: بیان و ارائه خوبی‌ها، محاسن و اقدامات صورت گرفته طی این سال‌ها از سوی کاندیداها فراموش نشود.