سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت وزارت جنگ آمریکا با هزینه ۱۲۵ میلیون دلاری برای مالیات‌دهندگان

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 05 تیر 1405 - 14:33
پروژه ترامپ برای تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ هزینه‌ای ۱۲۵ میلیون دلاری برای مالیات دهندگان داشته است.
وزارت،منتقدان،دفاع،بودجه،جنگ،مرتبط،كنگره،لايحه،اصلاح،نمايندگان

به گزارش مشرق، کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی جنجالی، لایحه بودجه دفاعی سال ۲۰۲۷ به ارزش ۱.۱ تریلیون دلار را تصویب کرده که یکی از بحث‌برانگیزترین بخش‌های آن، تغییر نام «وزارت دفاع» به «وزارت جنگ» است.
این تغییر نام که به گفته منابع سیاسی سومین تلاش جمهوری‌خواهان در ماه‌های اخیر محسوب می‌شود، مستقیماً از دستور اجرایی دونالد ترامپ پیروی می‌کند.
منتقدان این اقدام را بیش از آنکه یک اصلاح ساختاری بدانند، حرکتی نمادین و پرهزینه توصیف می‌کنند.
بر اساس برآورد دفتر بودجه کنگره آمریکا (CBO)، اجرای این تغییر شامل اصلاح تابلوها، وب‌سایت‌ها، اسناد رسمی، قراردادها و زیرساخت‌های اداری حدود ۱۲۵ میلیون دلار هزینه برای مالیات‌دهندگان آمریکایی خواهد داشت.
بتی مک‌کولوم، نماینده دموکرات کنگره، در واکنشی تند گفت: «در سال ۱۹۴۷ نام وزارت جنگ عمداً به وزارت دفاع تغییر کرد تا پیام بازدارندگی و دفاع منتقل شود، نه جنگ‌طلبی.
اکنون ترامپ و متحدانش می‌خواهند این مسیر را به عقب برگردانند.»
منتقدان این طرح را بخشی از سیاست‌های پوپولیستی و تبلیغاتی ترامپ می‌دانند که به جای تمرکز بر بهبود واقعی ساختار نظامی، بر نمادها و پیام‌های سیاسی تکیه دارد.
برخی تحلیلگران نیز این اقدام را نشانه‌ای از تشدید رویکرد تهاجمی در سیاست خارجی دولت فعلی ارزیابی کرده‌اند.
این لایحه علاوه بر تغییر نام، شامل کاهش بودجه برنامه‌های تنوع و شمول (DEI)، محدودیت در پوشش هزینه‌های مرتبط با سقط جنین برای نیروهای نظامی و ممنوعیت برخی خدمات درمانی مرتبط با افراد ترنسجندر در ارتش نیز هست؛ مواردی که به گفته منتقدان، بخشی از جنگ فرهنگی جمهوری‌خواهان محسوب می‌شود.
این طرح هنوز باید در صحن اصلی مجلس نمایندگان و سپس سنا بررسی شود و در صورت تصویب نهایی، یکی از نمادین‌ترین و جنجالی‌ترین تغییرات دوره ترامپ خواهد بود.