خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتش الجزایر مخفیگاه تروریستها را منهدم کرد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 16 بهمن 1398 - 11:31
نیروهای ارتش الجزایر موفق شدند مخفیگاه عناصر تروریستی در شهر «بنی میلک» را شناسایی و منهدم کنند.
الجزاير،ارتش،تروريستي،مواد،گروه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، نیروهای ارتش الجزایر مخفیگاه گروه های تروریستی که حاوی مواد منفجره و تجهیزات مربوط به آن بوده را در نزدیکی شهر بنی میلک واقع در تیبازه شناسایی و منهدم کردند.
از سوی دیگر وزارت دفاع الجزایر اعلام کرد: یگان های ارتش ملی در ماه ژانویه ۶ تروریست را به هلاکت رسانده و ۳ تن دیگر را دستگیر کردند.
براساس این گزارش، ارتش الجزایر موفق شد دستکم ۲۸ تن از عناصر حامی گروه های تروریستی را در ماه ژانویه بازداشت کند.
همچنین طی این عملیات، ۴۳ مخفیگاه گروه های تروریستی با ۵۹ بمب دستی و ۲۸ کیلوگرم مواد شیمیایی و مقداری مواد منفجره کشف و منهدم شده است.
گفتنی است ارتش الجزایر پیش از این چندین نوبت از بازداشت عناصر تروریست در مناطق مختلف این کشور خبر داده بود.