خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابراز نگرانی «قسد» از فرار داعشی هایی که در اسارت کُردها هستند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 16:41
نیروهای سوریه دموکراتیک با اشاره به اینکه کُردها، داعشی های اسیر شده را آزاد نخواهند کرد درباره فرار این تروریستها در صورت هر حمله احتمالی ترکیه هشدار داد.
اسير،سوريه،نفر،دموكراتيك

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، نیروهای سوریه دموکراتیک با صدور بیانیه ای اعلام کرد که کُردها در شمال سوریه داعشی های اسیر شده را آزاد نخواهند کرد و کشورهای آنها برای بازگردانیدن این داعشی ها اقدام کند.
در این بیانیه آمده است: وجود ۸۰۰ تروریست داعشی اسیر شده و ۱۵۰۰ نفر از کودکان و ۷۰۰ نفر از زنان داعشی ها به مثابه بمب زمان دار هستند و ممکن است در هر حمله ای بگریزند.
نیروهای سوریه دموکراتیک اعلام کردند: کُردها به تنهایی نمی توانند مسئولیت آنها را تحمل کنند و ما زندانهای کافی برای این تروریستهای داعش نداریم به ویژه که تعداد داعشی ها اسیر شده و خانواده های آنها رو به افزایش است و همه روزه دهها نفر دیگر به اسارت درمی آیند.
قسد از اینکه در صورت حمله ترکیه، داعشی ها بازداشت شده فرار کنند، ابراز نگرانی کرد.