خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۲ پروژه رباط کریم در ایام الله دهه فجر افتتاح می‌شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 بهمن 1398 - 16:22
رباط کریم- فرماندار رباط کریم گفت: ۳۲۰ میلیارد تومان، اعتبار پروژه‌های عمرانی، ورزشی، اقتصادی و رفاهی شهرستان رباط کریم است که در ایام الله دهه فجر به بهره برداری خواهند رسید
اشاره،جامعه،پرند،عمران،خواهد_گرفت،فجر،شهرستان،پروژه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی ساداتی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به همگامی رسانه‌ها و اهمیت آنها برای اعتلای جامعه بیان کرد: اهالی رسانه مشاور مسئولان در امور جاری اجتماع هستند و بنا بر رسالت همیشگی شأن که توجه به اطلاع رسانی، آگاه سازی آحاد مردم در جامعه است، زیبنده است از ایجاد یاس و نا امیدی در جامعه دست بردارند و به جای آن با پمپاژ امید و پاشیدن بذر نشاط، انگیزه در کالبد ولی نعمتان بپرورانند.
نماینده عالی دولت در ادامه با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح دهه فجر در سطح شهرستان بیان کرد: ۸۲ پروژه دهه فجر در سال جاری مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و پروژه‌ای برای کلنگ زنی نخواهیم داشت.
این پروژه‌ها با اعتباری ۳۱۱ میلیارد و ۷۶۷ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی، ارزش افزود، شهرداری‌ها، شرکت عمران پرند و سایر منابع توانسته زمینه اشتغال ۹۱۳ نفر را فراهم کند.
وی با اشاره به اهم پروژه‌های شهرستان تصریح کرد: ۱۱ پروژه با اعتبار ۶۳ میلیارد و ۸۸۱ میلیون تومان توسط ادارات شهرداری نصیرشهر، بهداشت و درمان، شرکت عمران شهر پرند، بخشداری مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی ایران در دسترس شهروندان قرار خواهد گرفت.