خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین وزیر دفاع زن در جهان عرب کیست؟

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 02 بهمن 1398 - 12:20
دولت جدید لبنان شامل شش وزیر از جمله "زینه عکر عدرا" است که اولین وزیر دفاع زن در جهان عرب محسوب می‌شود.
وزير،لبنان،زينه،زن،دفاع

دولت جدید لبنان شامل شش وزیر از جمله "زینه عکر عدرا" است که اولین وزیر دفاع زن در جهان عرب محسوب می‌شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، زینه عکر عدرا از یک خانواده مسیحی ارتدوکس است که از سوی فراکسیون "لبنان قدرتمند" به ریاست جبران باسیل، رئیس جریان آزاد ملی و میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان برای تصدی پست وزارت دفاع نامزد شد.
وی همسر جواد عدرا، تاجر معروف لبنانی و مدیرکل شرکت "اطلاعات بین‌المللی" است.
این شرکت یکی از مهم‌ترین شرکت‌ها متخصص در زمینه نظرسنجی در لبنان است.
پنج وزیر زن دیگر در دولت جدید لبنان عبارتند از: منال عبدالصمد وزیر اطلاع‌رسانی، غادة شریم وزیر مهاجرت، لمیا یمن الدویهی وزیر کار، ماری کلود نجم وزیر دادگستری و فرتینیه اوهانیان، وزیر جوانان و ورزش.
انتهای پیام