خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم رگبار و رعد و برق در خوزستان تا اواخر فردا؛ خلیج فارس مواج می‌شود ‌

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 دی 1398 - 14:14
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان از تداوم وقوع رگبار و رعدو برق تا اواخرروز یکشنبه در استان خبر داد.
زاري،سبزه،هواشناسي،مه،اهواز

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: بر اساس پیش بینی‌های صورت گرفته تا اواخر روز یکشنبه شاهد رگبار و رعد و برق در استان خواهیم بود.
مدیکر کل هواشناسی خوزستان افزود: همچنین وزش باد‌های متوسط تا شدید در اغلب نقاط استان به ویژه در مناطق جنوبی و مرکزی و مواج شدن شمال خلیج فارس پیش بینی می‌شود.
سبزه زاری با بیان اینکه بارش در ارتفاعات به شکل برف خواهد بود تصریح کرد: فردا انتظار وقوع پدیده مه یا مه رقیق در نیمه غربی و مرکزی وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه روز گذشته گتوند با 22.4 و دهدز با 7.3 درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط گزارش شد و حداکثر دمای اهواز به 21.1 و حداقل به 14 درجه سانتی گراد رسیده است.
انتهای پیام‌/ش