خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تلفات غیرنظامیان به 50 کشته در حمله آمریکا به غرب افغانستان

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 20 دی 1398 - 14:41
شورای ولایتی هرات اعلام کرد که تلفات غیرنظامیان در حمله هوایی نیروهای خارجی به این ولایت دستکم به 60 کشته و زخمی افزایش یافته است اما برخی منابع محلی از کشته شدن 50 غیرنظامی خبر می‌دهند.
هرات،دستكم،غيرنظامي،حمله،ملا،ولايتي،فرمانده

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، شورای ولایتی هرات اظهارداشت که بر اثر حمله دو روز قبل هواپیمای بدون سرنشین آمریکا به شهرستان «شیندند» دستکم 60 غیرنظامی کشته و زخمی شدند.
این در حالی است که برخی منابع محلی از کشته شدن دستکم 50 غیرنظامی در حمله پهپاد آمریکایی خبر می‌دهند.
«توریالی طاهری» معاون شورای ولایتی هرات به طلوع گفته که دستکم 60 غیرنظامی در حمله هوایی نیروهای خارجی به پایگاه «ملا ننگیالی» فرمانده طالبان انشعابی کشته شدند.
«وکیل احمد کرخی» مسئول کمیته امنیتی شورای ولایتی هرات نیز افزود: «بر اساس گزارش‌هایی که داریم آمار تلفات بسیار زیاد است».
از سوی دیگر، وزارت دفاع افغانستان از آغاز عملیاتی در شهرستان شیندند خبر داده بودند و نیروهای آمریکایی در افغانستان نیز گفته‌اند که این حمله برای پشتیبانی و به درخواست نیروهای افغان صورت گرفت.
ژنرال «امین الله امرخیل» فرمانده پولیس هرات نیز اظهارداشت: «در برخی مواقع اشتباهاتی صورت می‌گیرد، اگر اشتباهی شده باشد در حال بررسی است».
با این حال، منابع محلی گفته‌اند که علاوه بر جنگجویان ملا ننگیالی دستکم 50 غیرنظامی دیگر نیز کشته شده‌اند.
گفته می‌شود که ده‌ها تن از جنگجویان ملا ننگیالی با عبور از مرکز شهر هرات، برای خاکسپاری فرمانده خود به منطقه «گازرگاه» در شمال هرات رفته بودند.
انتهای پیام/.