خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آناتولی: عربستان در ۵ سال گذشته ۵ ائتلاف بدون نتیجه تشکیل داده است

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 دی 1398 - 16:33
خبرگزاری آناتولی ترکیه تاکید کرد عربستان در طول پنج سال گذشته پنج ائتلاف بدون نتیجه را رهبری کرده است.
ائتلاف،عربستان،عربي،رهبري،ناتوي

خبرگزاری آناتولی ترکیه تاکید کرد عربستان در طول پنج سال گذشته پنج ائتلاف بدون نتیجه را رهبری کرده است.
به گزارش ایسنا، این خبرگزاری در گزارشی درباره فرسایش درونی ائتلاف عربی ضد یمن به رهبری عربستان و مرده به دنیا آمدن ناتوی عربی ضمن انتقاد شدید از عربستان نوشت: این کشور در پنج سال اخیر پنج ائتلاف را رهبری کرده که از هیچ کدام آنها نتایج مدنظر حاصل نشده است.
آناتولی گزارش داد: عربستان ائتلاف‌های مختلفی را ایجاد کرد که از جمله آنها ائتلاف دریای سرخ، ائتلاف عربی ضد یمن، ائتلاف نظامی اسلامی برای مبارزه با تروریسم، ناتوی عربی و ائتلاف چهارجانبه (عربستان، امارات، بحرین و مصر) برای مقابله با قطر بودند، همچنین عربستان ائتلاف‌هایی علیه ایران نیز تشکیل داد که همگی آنها فاقد اتحاد در اهداف، رویکردها و اولویت‌ها بودند.
انتهای پیام