خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات ساخت هفت پروژه آموزشی و پژوهشی به همت خیرین در پارسیان آغاز شد + فیلم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 18 دی 1398 - 18:25
با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان کلنگ احداث هفت پروژه آموزشی و پژوهشی که قرار است با کمک خیرین ساخته شود در پارسیان به زمین زده شد.
پارسيان،پرورش،آموزش،رصد،پژوهشي،تسنيم،خيرين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پارسیان، مراسم کلنگ زنی آغاز عملیات عمرانی هفت پروژه آموزشی و پژوهشی با حضور مدیران استانی، شهرستانی و خیرین مدرسه ساز برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان اظهار داشت: امروز کلنگ 7 پروژه آموزشی شامل 5 مدرسه با 33 کلاس درس در شهر پارسیان، بخش کوشکنار، روستای بهده و بوچیر و یک رصد خانه برای رصد ستارگان توسط دانش آموزان در روستای بهده و ایجاد یک کارگاه هنرستان فنی حرفه ای به زمین زده شد.
موسی دادی زاده افزود: این طرح ها با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال که 50 درصد آن توسط خیرین شهرستان پارسیان و 50 درصد مابقی از طرف آموزش و پرورش تامین خواهد شد ساخته و به بهره برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه اولین ساختمان رصد خانه پژوهشی هرمزگان در پارسیان بنا خواهد شد، عنوان کرد: ایجاد فضای پژوهشی تحقیقاتی یکی از سیاست های راهبردی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم می باشد.
در ادامه مصاحبه تسنیم با مدیر کل آموزش پرورش در حاشیه این مراسم را ببینید:
فیلم از مصطفی حمزوی
انتهای پیام/866/ ت