خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابداع نسل جدید وسایل نقلیه برای سفرهای سریع و راحت

ایسنا | دانش و فناوری | شنبه، 14 دی 1398 - 11:02
شرکت "سِگ‌وی" از یک وسیله نقلیه و یک اسکوتر رونمایی کرده که می‌توانند امکان سفری سریع و مطمئن را برای کاربر خود فراهم کنند.
وسيله،نقليه،اسكوتر،رونمايي،سرعت

شرکت "سِگ‌وی" از یک وسیله نقلیه و یک اسکوتر رونمایی کرده که می‌توانند امکان سفری سریع و مطمئن را برای کاربر خود فراهم کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌کرانچ، شرکت آمریکایی "سِگ‌وی"(Segway)، از یک وسیله نقلیه با قابلیت حفظ تعادل رونمایی کرده که می‌تواند تا ۳۸ کیلومتر بر ساعت حرکت کند.
این وسیله نقلیه موسوم به "اس- پاد"(S-Pod)، طوری طراحی شده که کاربر بتواند در حالی که روی آن نشسته، از میان محوطه‌های بسته عبور کند.
جزئیات مربوط به نحوه استفاده از این وسیله، هنوز فاش نشده‌اند اما سگ‌وی در مورد آن گفت: اس‌- پاد، از یک سیستم کنترل خودکار تطبیق‌پذیر استفاده می‌کند تا توانایی تنظیم ساده سرعت برای مسافر فراهم شود.
سگ‌وی علاوه بر این وسیله نقلیه، از یک اسکوتر با حداکثر سرعت ۱۹ کیلومتر بر ساعت و قیمت ۶۹۹ دلار نیز رونمایی کرد.
سبکی این اسکوتر که حدود ۱۰ کیلوگرم است، توانایی حرکت روی ۱۵ درصد شیب‌ها را بدون کاهش سرعت آن فراهم می‌کند.
اگرچه اسکوترهای گران‌تر و سنگین‌تر می‌توانند ۲۵ درصد شیب‌ها را مدیریت کنند اما باید به قیمت اسکوترهای شخصی نیز توجه داشت که پایین‌تر از بقیه اسکوترها و حدود ۲۵۰ تا ۱۵۹۹ دلار است.
سگ‌وی قصد دارد در هفته آینده، جزئیات بیشتری را در مورد محصولات خود منتشر کند.
انتهای پیام