خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکورد اقامت زنان در فضا به 288 روز رسید + عکس

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 08 دی 1398 - 00:11
"کریستینا کوچ" تا به امروز با 288 روز اقامت در فضا، رکورد حضور زنان در سفرهای تک نفره به فضا را شکست!
فضايي،ركورد،فضا،فضانورد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ "کریستیانا کوچ" با سفر انفرادی به فضا امروز به 288‌امین روز سفر خود در فضا رسید که رکورد اقامت در فضا را شکست.
این رکورد بیش از رکورد فرمانده سابق ایستگاه فضایی یعنی پگی ویتسون است؛ این زن فضانورد هنگام برگشت به زمین در فوریه 2020 به رکورد اقامتی بیش از 300 روز خواهد رسید.
فضانوردان زن پیش از این فعالیت‌های مشابهی انجام داده‌اند اما همواره به همراه مردان به فضا سفر کرده‌اند.
این زن فضانورد طی اقامت خود در ایستگاه فضایی، چهار پیاده‌روی فضایی داشته‌ و در نخستین پیاده‌روی فضایی مستقل زنان فضانورد هم مشارکت کرده‌ است؛ پیاده‌روی او به همراه جسیکا میر نخستین پیاده‌روی فضایی بود که به طور مستقل و بدون حضور فضانوردان مرد انجام شد.
کریستیانا کوچ به همراه جسیکا میر در پیاده‌روی فضایی مستقل
انتهای پیام/