خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه نظارت و بازرسی پایان‌نامه‌ها در دانشگاه آزاد یزد فعال شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 دی 1398 - 22:07
یزد ـ معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از فعال شدن سامانه نظارت و بازرسی پایان‌نامه‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد یزد خبر داد.
يزد،آزاد،دانشگاه،نفر،دانشجويان،مقطع،كارشناسي

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی المدرسی، بعدازظهر دوشنبه در نشستی خبری با اشاره به اینکه نمی‌توان منکر این شد که برخی دانشجویان درگیر پایان نامه‌های سفارشی شده‌اند که خود دخالتی در تهیه آن ندارند، اظهار داشت: برای رسیدگی به این موضوع سامانه نظارت و بازرسی در دانشگاه آزاد یزد فعال شده و در صورتی که گزارشی به این سامانه اعلام شود، دانشجو و استاد فراخوانده می‌شوند و تحقیق و بررسی از آنها انجام می‌شود.
وی بیان کرد: حتی اگر لازم باشد برای تغییر پروژه و درس نیز اقدام می‌شود ضمن اینکه ارزیابی و نظارت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و وزارت علوم نیز هر دو انجام می‌شود.
المدرسی با تاکید بر اینکه این بازرسی‌ها هر ترم انجام شده است، افزود: خوشبختانه در دانشگاه آزاد یزد، نقاط مثبت بسیار بیشتر از نقاط ضعف بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دانشگاه آزاد یزد در طول ۳۷ سالی که از فعالیتش می‌گذرد، ۷۸ هزار دانشجوی فارغ التحصیل داشته است، عنوان کرد: ۵۵ هزار نفر از این دانشجویان مربوط به واحد یزد بوده‌اند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد یزد با بیان اینکه در گذشته ۶۰ درصد دانشجویان غیربومی بوده‌اند، افزود: اکنون بیشتر دانشجویان غیربومی مربوط به مقاطع کارشناسی ارشد، دکتر و رشته‌های پزشکی هستند و در مقطع کاردانی و کارشناسی اغلب دانشجویان بومی هستند.
وی ادامه داد: در دانشگاه آزاد واحد یزد، ۷ هزار و ۲۱۷ نفر در مقطع کاردانی، ۲۸ هزار و ۵۶۲ نفر در مقطع کارشناسی، ۱۳ هزار و ۱۳۲ نفر در مقطع کارشناسی ارشد ،۷۴ نفر در دکترای تخصصی و ۷۲۵ نفر در پزشکی عمومی فارغ التحصیل شدند.