خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئال به در بسته بیلبائو زد؛ اختلاف امتیاز با بارسا به عدد 2 رسید

فارس | ورزشی | دوشنبه، 02 دی 1398 - 02:39
رئال مادرید بعد از تساوی هفته گذشته در ال‌کلاسیکو در برنابئو مقابل بیلبائو به سختی دچار شد و به تساوی دست یافت.
رئال،بازي،بيلبائو،بارسا،لاليگا،تساوي،امتياز

رئال مادرید بعد از تساوی هفته گذشته در ال‌کلاسیکو در برنابئو مقابل بیلبائو به سختی دچار شد و به تساوی دست یافت.
هفته هجدهم لالیگا|رئال به در بسته بیلبائو زد؛ اختلاف امتیاز با بارسا به عدد 2 رسید
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در چارچوب رقابت‌های لالیگا و در ادامه هفته هجدهم رئال مادرید پس از کسب تساوی ارزشمند در نیوکمپ در ورزشگاه خانگی برنابئو به مصاف اتلتیک بیلبائو رفت.
شاگردان زیدان در این دیدار با وجود تسلط بر توپ و بازی نتوانستند دروازه این تیم را در نیمه اول باز کنند.در نیمه دوم رئال حملات بیشتری را طرح ریزی کردند و در کل دو بار توپ ستاره‌های رئال به تیرک دروازه خورد تا در نهایت تلاش شاگردان زیدان به گل ختم نشد و بازی با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.
حضور بیل روی نیمکت و ورود به بازی از دقیقه 62 از نکات جال بازی بود.
بیلبائو پیش از این در بازی ابتدای فصل موفق به برتری مقابل بارسا شد و حالا دیگر غول لالیگا رادر خانه متوقف کرد.
در جدول لالیگا بارسا با 39 امتیاز صدرنشین است و رئال با این نتیجه با 37 امتیاز دوم است.
انتهای پیام/ک