سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌سالند خوزستان برای چهارمین بار لرزید‌

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 01 دی 1398 - 18:21
سالند خوزستان برای چهارمین بار ‌لرزید و سبب شد مردم این منطقه با خروج از منازل به مناطق امن پناه ببرند.
دزفول،تسنيم،احمر،هلال،خوزستان،زلزله

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، وقوع زلزله همچنان ادامه دارد؛ سالند خوزستان با زمین لرزه 3.0 به عمق 20کیلومتری زمین برای چهارمین بار لرزید.
پیش از این وقوع زلزله‌هایی به قدرت 3.4، 5 و 3.6 ریشتر به ترتیب در ساعت14:41 ، 14:57، 15:18 و 16:31 در سالند دزفول ثبت شده است که زلزله پنج ریشتری سالند دزفول در شهرهای دزفول، اندیمشک احساس شده است.
شایان به ذکر است سرپرست فرمانداری ویژه دزفول امیدبن عباس در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در این باره، اظهار داشت تا کنون هیچ گونه خسارات مالی و جانی نداشته و در این باره در حال پیگیری هستیم.
همچنین در این باره رئیس جمعیت هلال احمر دزفول مصطفی طحان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دزفول، با اشاره به آماده باش نیروهای هلال احمر شهرستان دزفول برای امدادرسانی در زلزله خوزستان اظهار داشت چهار تیم ارزیاب از هلال احمر به صورت زمینی و هوایی به منظه اعزام شده ‌و همچنین بالگرد جمعیت هلال احمر نیز برای ارزیابی منطقه به پرواز درآمده است.
و نیز رئیس اورژانس خوزستان از اعزام سه تیم برای بررسی محل حادثه خبر داد.
به گزارش تسنیم، سالند در سردشت و در 45کیلومتری شمال شرقی دزفول واقع شده است.
انتهای پیام337/ ع