خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت لیبی: اجازه بازگشت "اشغالگری عثمانی" به لیبی را نمی‌دهیم

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 01 دی 1398 - 18:20
نخست وزیر دولت موقت لیبی گفت که هدف از توافق امضا شده میان ترکیه و دولت وفاق در اواخر نوامبر گذشته حمایت از "شبه نظامیان تروریستی" برای طولانی کردن عمر دولتی است که وی آن را "کودتاگر" توصیف کرد.
دولت،وزير،ليبي،موقت،وفاق،يونان

نخست وزیر دولت موقت لیبی گفت که هدف از توافق امضا شده میان ترکیه و دولت وفاق در اواخر نوامبر گذشته حمایت از "شبه نظامیان تروریستی" برای طولانی کردن عمر دولتی است که وی آن را "کودتاگر" توصیف کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، عبد الله الثنی، نخست وزیر دولت موقت لیبی در دیدار با وزیر خارجه یونان گفت: توافق امضا شده میان فائز السراج، نخست وزیر دولت موقت و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در دو بخش دریایی و امنیتی، هیچ ارزشی ندارد.
وی با تاکید بر اینکه دولت وی اجازه بازگشت "اشغالگری عثمانی" به لیبی را نخواهد داد، گفت: با قدرت هرچه تمام‌تر با آنها برخورد خواهیم کرد و ما قادر به انجام این کار هستیم.
الثنی با درخواست از جامعه بین الملل برای لغو به رسمیت شناختن دولت وفاق، گفت: این دولت با تلاش خود برای فتنه انگیزی میان تمامی کشورهای منطقه، خطری برای لیبیایی‌ها و کشورهای همسایه است.
وی از یونان نیز خواست تا کنسولگری خود را در شهر بنغازی افتتاح کند.
انتهای پیام