دیگر برای درمان بسیاری از تودهها و ندولهای تیروئید نیازی به جراحی نیست
کمکاری تیروئید، پرکاری تیروئید، کیستهای تیروئید و بههمریختگی عملکرد تیروئید همه و همه در زندگی روزمره افراد تأثیرگذار است.

کمکاری تیروئید، پرکاری تیروئید، کیستهای تیروئید و بههمریختگی عملکرد تیروئید همه و همه در زندگی روزمره افراد تأثیرگذار است.
به گزارش ایسنا، بنابراعلام موسسه تصویربرداری و سونوگرافی تیراد، بسیاری از ما حتی با وجود علائمی در بدن از وجود مشکل در این عضو بدنمان بیاطلاعیم، اما علائم میتوانند شمارا به سمت بیماریها هدایت کنند از جمله علائمی که در مورد این غده درونریز بدن هشدار میدهند، اگر در آینه نگاه کردهاید و احساس میکنید برآمدگی در گلوی شما به وجود آمده و یا اخیراً دچار خشونت صدا، سرفه، گیرکردن غذا در گلو، احساس تنگی نفس و یا تودهای در گلویتان شدهاید این خبر دقیقاً برای شما آماده شده است.
تودههای گردن منشأهای مختلفی میتوانند داشته باشند یکی از این موارد وجود ندول یا گره در تیروئید است، گرههای تیروئید درگذشته باعث آزار بسیاری برای بیماران شدهاند ولی امروز خبر درمان ندول ها آنهم بهصورت سرپایی و بدون نیاز به جراحی و یا درمانهایی مانند یدتراپی خبری خوشایند برای بیماران تیروئید است.
درمان بدون جراحی تودههای تیروئید در ایران و توسط پزشکان فوق تخصص اینترونشن انجام میشود
خبر هیجانانگیز درمان تیروئید بدون جراحی برای بیمارانی که درگذشته باید تن به جراحی و عوارض ناشی از آن میدادند خبری بسیار خوب است، این روش کمک میکند تا تنها با کمک و هدایت دستگاه سونوگرافی و تحت یک بیحسی موضعی و در حالتی که تارهای صوتی بیمار بهطور مداوم در حال کنترل است درمان شود، در این روش با کمک یک سوزن باریک و با هدایت دستگاه سونوگرافی امواج آر اف و ماکروویو تنها به توده تابانیده میشود و گرهها از بین میروند، مزیت بزرگ این روش در این موضوع نهفته است که کار درمان بدون آسیب به بافت پارنشیم تیروئید انجام میشود و پس از درمان بیمار برخلاف سایر روشها از جمله جراحی نیازی به درمانهای هورمونی برای جبران کمبود هورمون تیروئید ندارد.
از این روش چه کسانی استفاده میکنند
تودههای خوشخیم تیروئید به کمک روش آر اف و نیز ماکروویو قابل درمان هستند علیالخصوص تودههای کوچکتر که پاسخ بسیار مناسبی به این روش میدهند.
بیمارانی که با روشهای جراحی و طی انجام آن موفق به درمان نشدهاند و دچار چسبندگی شدهاند میتوانند در اندیکاسیون درمان آر اف قرار بگیرند.
بیماران با تودههای خوشخیم پاراتیروئید
برخی انواع تودههای بدخیم بر اساس سایز و شرایط بیمار که بایست در جلسه مشاوره و پس از انجام معاینات بالینی و پروسیچرهای تشخیصی به نتیجه رسید که روش جراحی بهتر است و یا آر اف.
درمان ندول تیروئید چه در بیمارانی با کمکاری تیروئید و یا بیماران با تیروئید پرکار منوط بر شرایطی است که با بررسی و معاینه توسط پزشک مشخص میشود، اگر با ندول و یا گره تیروئید مواجه هستید بهتر است درباره این روشها بهتر و بیشتر بدانید و با مراجعه به سایت موسسه فوق تخصصی تصویربرداری و درمان تودههای تیروئید تیراد به نشانی https://tiradsono.com/ مراجعه کنید و همه اطلاعات لازم را آنجا پیدا کنید و برای مشاوره اقدام کنید.
آیا این روش برای درمان پرکاری تیروئید نیز مطرح میشود؟
پرکاری تیروئید اگر ناشی از وجود تودههای سمی و یا توکسیک باشد که با تولید هورمون موجب پرکاری شدهاند بله روش آر اف و نیز ماکرویو بسیار کمککننده است و پس از درمان عوارض ناشی از پرکاری تیروئید از بین خواهد رفت ولی در مواردی که پرکاری تیروئید به دلیل درگیری تمامی بافت تیروئید بوده باشد ازجمله بیماری گریوز، خیر، در این موارد بایست همکاران غدد با کمک روشهای دیگر به اقدامات درمانی برای بیمار بپردازند.
آیا آر اف به تارهای صوتی آسیب میزند
یکی از بزرگترین نگرانیها درباره درمان تیروئید آسیب به تارهای صوتی است، از آنجایی که اعصابی که به تارهای صوتی میرسند (اعصاب حنجره که وظیفه کنترل حرکات تارهای صوتی را به عهدهدارند) در مجاورت تیروئید هستند در روشهایی مانند جراحی چون روش تهاجمیتری هست امکان آسیب به آنها وجود دارد و ممکن است حرکت تارهای صوتی با اختلال روبهرو شود ولیکن روش آر اف به این دلیل که بیمار کاملاً هوشیار بوده و در حین کار با صحبت کردن تارها کنترل میشوند این احتمال بسیار کم و نزدیک به صفر است.
در این مورد گزارش تصویری آورده شده کمک میکند تا هم با روش آشنا شوید و هم نحوه درمان را بهخوبی درک کنید، ازاینجا میتوانید این گزارش را ببینید.
آیا روش آر اف دردناک است
این روش با کمک بیحسی موضعی انجام میشود و بیمار تنها در لحظه ابتدایی که داروی بیحسی تزریق میشود کمی احساس درد خواهد داشت و پسازآن موضع کاملاً بیحس بوده و بیمار هیچ حسی از درد نخواهد داشت.
اگر در رابطه با عوارض پس از درمان نگران هستید این قسمت را بخوانید
این روش هم مانند سایر روشهای پزشکی عوارضی را خواهد داشت ازجمله احساس درد، خارش و سفتی پس از عمل که به شکل موقت بوده و پس از یکی دو هفته و گاهی تا یک ماه از بین میرود، هماتوم محل ورود سوزن آر اف، تهوع، بیاشتهایی و زخم نیز از عوارض موقت این عمل هست که تا دو هفته بعد از بین میرود
برای اطلاع بیشتر از این روش درمانی و شرایط بیمارانی که میتوانند از آن استفاده کنند و یا برای مطرح کردن سوا لاتتان در این رابطه میتوانید به سایت موسسه تصویربرداری و سونوگرافی تیراد مراجعه کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی