خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توخل:نیمار و امباپه به هم انگیزه می‌بخشند

فارس | ورزشی | یکشنبه، 01 دی 1398 - 12:39
سرمربی تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن معتقد است نیمار و امباپه از رقابت با هم انگیزه می‌گیرند.
بازي،انگيزه،گل،زده

توخل:نیمار و امباپه به هم انگیزه می‌بخشند
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم پاریسی در مسابقات هفته نوزدهم لیگ فوتبال فرانسه «لوشامپیونه» 4 بر یک امیان را شکست داد، در این مصاف امباپه و نیمار گل زدند.
به این ترتیب در ماه دسامبر که هم اکنون 22 روز از آن سپری شده، سن‌ژرمن 22 گل زده و 6 برد کسب کرده که در این میان امباپه 8 و نیمار 5 گل زده ‌‌اند.
در پاسخ به این سئوال که آیا این دو بازهم بهتر می‌توانند بازی کنند یا نه، توماس توخل در کنفرانس بعد از بازی اظهار داشت: باید دید منظور از بهتر بازی‌کردن چیست؟چون همه می‌بینیم که کنار هم خیلی خوب بازی می‌کنند.
آنها بار دیگر صاحب اعتمادبنفس شده‌اند و از آمادگی بالایی برخوردارند که از همه چیز مهم‌تر است.
وی ادامه داد: هر دو خیلی جدی و خوب در دفاع شرکت می‌کنند.در کنار هم بسیار خطرناک عمل می‌کنند.چون دوست دارند در کنار هم بازی کنند.
نیمار به امباپه انگیزه می‌دهد و امباپه به نیمار نیز انگیزه می‌دهد.
این اتفاقات در کل به نفع تیم است.
انتهای پیام/ا