خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واشنگتن نگران مداخله نظامی خارجی در لیبی است

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 01 دی 1398 - 10:55
وزارت خارجه آمریکا از طرح دولت توافق ملی و ارتش "ملی" لیبی به رهبری خلیفه حفتر برای متوسل شدن به حمایت نظامی خارجی ابراز نگرانی کرد.
ليبي،ملي،توافق،نظامي،خارجي،دولت

وزارت خارجه آمریکا از طرح دولت توافق ملی و ارتش "ملی" لیبی به رهبری خلیفه حفتر برای متوسل شدن به حمایت نظامی خارجی ابراز نگرانی کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما نگران درخواست دولت توافق ملی لیبی برای حمایت نظامی خارجی و تهدید ارتش "ملی" لیبی برای استفاده از تجهیزات هوایی وارد شده از خارج و مزدوران برای حمله به مصراته هستیم.
واشنگتن ضمن محکوم کردن حملات علیه غیرنظامیان بی‌گناه دو طرف را به ممانعت از تشدید حملات دعوت کرد.
در این بیانیه آمده است: مداخله خارجی تهدیدی علیه حل بحران است.
ما آماده همکاری با سازمان ملل و تمامی طرف‌ها برای انجام مذاکراتی درباره حل و فصل سیاسی بحران لیبی هستیم.
در این بیانیه آمده است: مذاکرات اقتصادی فراگیر آمریکا و لیبی که اخیرا در تونس برگزار شد نشان داد که اگر طرف‌های خارجی به لیبیایی‌ها زمان و زمینه کافی بدهند پیشرفت سازنده ممکن خواهد بود.
اخیرا ترکیه و دولت توافق ملی لیبی دو توافق‌نامه نظامی امضا کردند.
این توافق‌نامه به ترکیه اجازه می‌دهد به نیروهای دولت توافق ملی لیبی کمک نظامی کند.
انتهای پیام