مجلس با تحقیق و تفحص از قراردادهای خرید هواپیما مخالفت کرد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با لزوم تحقیق و تفحص از قراردادهای خرید هواپیما و نوسازی سیستمهای ناوبری هوایی در دوران آخوندی مخالفت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی گزارش کمیسیون عمران مبنی بر «تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از قراردادهای منعقده برای تأمین هواپیما و نوسازی سیستمهای ناوبری هوایی توسط وزارت راه و شهرسازی» در دستور کار قرار گرفت.
این تحقیق و تفحص اسفند سال ۹۷ با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در کمیسیون عمران به تصویب رسیده است.
همچنین تحقیق و تفحص از قراردادهای منعقده برای تأمین هواپیما، ناظر به دوره مدیریت آخوندی در وزارت راه و شهرسازی است.
محورهای تحقیق و تفحص به شرح زیر است:
۱- عقد قرارداد خارجی و دارای جنبه و ماهیت بینالمللی بدون مجوز مجلس شورای اسلامی
۲- چگونگی محتوا و مفاد قراردادها و اثرات مالی، حقوقی و فنی آن
در ادامه نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در دفاع از لزوم تصویب این تحقیق و تفحص، نکاتی را مطرح کرد.
در نهایت وکلای ملت با ۱۰۶ رأی موافق، ۳۱ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۴ نماینده حاضر در مجلس، با این تحقیق و تفحص مخالفت کردند.
تصویب این تحقیق و تفحص نیازمند رأی موافق «نصف به علاوه یک» نمایندگان حاضر در مجلس بود بنابراین با تفاوت ۲ رأی، این تحقیق و تفحص تصویب نشد.