طرحهای نوین؛ رونقبخش مشاغل سنتی
معاون اداره کل راهبری شغلی کمیته امداد گفت: در زمینه مشاغل دانش بنیان و ایدههای نوین ظرفیتهای بسیار خوبی بین مددجویان این نهاد وجود دارد.

ایسنا/ایلام معاون اداره کل راهبری شغلی کمیته امداد گفت: در زمینه مشاغل دانش بنیان و ایدههای نوین ظرفیتهای بسیار خوبی بین مددجویان این نهاد وجود دارد.
«کریمی بیرانوند» در نشست مشترک معاونان اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استانهای غرب کشور که با میزبانی این نهاد و پارک علم و فناوری و شرکت هزاره سوم زاگرس در استان ایلام برگزار شد ، اظهار کرد: ورود به مشاغل دانش بنیان و امروزی، یکی از راهبردهای نوین کمیته امداد است و این نهاد از ایده های نوین در این زمینه حمایت میکند.
وی با بیان اینکه ایدههای دانشبنیان و امروزی میتواند موتور محرکهای برای توسعه کارآفرینی باشد، تصریح کرد: خوشبختانه مشاغل دانشبنیان هزینه پایین اما بازدهی بسیار خوبی دارند که این موضوع میتواند موجب خلق ثروت و درآمد با کم ترین هزینه شود.
معاون اداره کل راهبری شغلی کمیته امداد گفت: در زمینه مشاغل دانش بنیان و ایدههای نوین ظرفیتهای بسیار خوبی بین مددجویان این نهاد وجود دارد و پارک علم و فناوری در این زمینه همکاری بسیار خوبی با کمیته امداد داشته است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استانف «رمضان دستیاری» قائم مقام کمیته امداد استان ایلام نیز در این نشست، اظهار کرد: مشاغل سنتی در استان ایلام در حال اشباع شدن است بنابراین برای ورود به عرصه اشتغال نیازمند مشاغل نوین و دانش بنیان هستیم.
ویبا اشاره به اینکه مددجویان زیادی هستند که دارای استعدادهای کارآفرینی هستند، اظهار کرد: شرایط امروزی ایجاب میکند که آموزش های نوین را بیشتر از گذشته فرا بگیریم.
قائم مقام کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه خوشبختانه کمیته امداد سالهای سال است که در زمینه اشتغال و کارآفرینی پیشرو بوده و خدمات چشمگیری در حوزه اشتغال و کارآفرینی برای مددجویان داشته است، همه ما نگران شرایط اقتصادی جامعهی مددجو و خانوادههای دارای فرزندان بیکار هستیم و ایجاد اشتغال بهترین نوع خدمت به این خانواده ها است.
وی با تاکید بر اینکه در بین مددجویان کمیته امداد نخبگان زیادی داریم که همه آنها میتوانند صاحب کسب و کارهای نوین و امروزی شوند، ادامه داد: مشاغل سنتی در استان ایلام و مناطق غرب کشور در حال اشباع شدن است و برای ورود جدی به عرصه اشتغال نیازمند مشاغل نوین و امروزی هستیم.
دستیاری بابیان اینکه این نهاد در سالهای گذشته همواره از دستگاههای برتر استان در زمینه کارآفرینی بوده و در این زمینه گامهای مهمی برداشته است، افزود: کمیته امداد استان ایلام موفق شده تاکنون بیش از 43 هزار فرصت شغلی برای مددجویان جویای کار در این استان فراهم کند که از این طریق 14 هزار خانوار نیز توانسته اند به خوداتکایی و توانمندی برسند.
«روحالله سلیمانی» معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ایلام نیز در این نشست گفت: طراحی مدل بومی برای استارتآپها و مشاغل دانش بنیان میتواند برای توسعه اشتغال بسیار مفید و کاربردی باشد.
وی افزود: ما در زمینه استارت آپ ها ابتدا مددجویان بیکار و تحصیل کرده را شناسایی و افراد دارای استعداد را برای حضور در این استارت آپ ها گزینش و سپس آموزش های لازم را به آنان ارائه می دهیم.
سلیمانی گفت: در چند دوره برگزاری استارت آپ ایده شو توسط کمیته امداد، مددجویان دارای استعداد و صاحبان ایده زیادی شناسایی شدند و در این زمینه، جهاد دانشگاهی ایلام،پارک علم و فناوری و اداره کل فنی و حرفه ای استان با کمیته امداد استان، همکاری های خوبی داشتهاند.
انتهای پیام