خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وین: امضای نامه توسط دبیر فدراسیون ژیمناستیک ضعف وزارت ورزش است/ کاربلد‌ها بیرون از گود هستند

فارس | ورزشی | یکشنبه، 01 دی 1398 - 01:08
رئیس سابق هیأت ژیمناستیک استان تهران گفت:‌ امضا نامه از سوی دبیر فدراسیون تخلف محسوب می‌شود و این ضعف وزارت ورزش و جوانان است.
فدراسيون،هيأت،جوانان،دبير،نامه،تهران،ارسال،ورزش،پاسخ،وزارت،ژ ...

روح الله وین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که آیا طی دو هفته گذشته نامه‌ای از سوی محسن سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک به هیأت تهران ارسال شده است، اظهار داشت: 25 آذرماه نامه‌ای به هیأت تهران ارسال شد اما در یک کاغذ 4A بدون سربرگ و با امضا دبیر فدراسیون بود.
نامه در مورد برگزاری مسابقات جوانان و بزرگسالان ایروبیک پسران بود.
یک نامه دیگر نیز فرستاده شد که در آن برگزاری کلاس ارتقاء داوری بوده و این نامه به شکل قانونی اتوماسیون شده است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا برکناری سلیمانی از دبیری فدراسیون ژیمناستیک صحت دارد چطور چنین نامه ای را به هیات تهران ارسال کرده است، گفت: شنیده‌ایم معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان اخیراً به دلیل مشکلاتی که به وجود آمده، به فدراسیون اعلام کرده دبیر فدراسیون و خزانه‌دار باید عزل شوند و هیچ مسؤولیتی نداشته باشند، اما با نامه‌ای که با امضای سلیمانی بهارسال شده، مشخص است که تخلف صورت گرفته است.
این ضعف وزارت ورزش و جوانان است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد.
وین افزود: بهترین مربیان، قهرمانان ملی و پیشکسوتان بیرون از گود نشسته‌اند و افرادی مثل میرقائمی که سرمربی تیم جوانان بوده و در گذشته نیز کاپیتان بوده، باید با پلیس از سالن تمرین اخراج شوند.
ما نفرات کاربلد زیادی داریم که بیرون از گود هستند.
کارنابلدها برای فدراسیون گرفتاری ایجاد کرده‌ا‌ند.
رئیس سابق هیأت ژیمناستیک تهران در پاسخ به این سؤال که دوران ریاست شما چه زمانی به پایان رسیده،‌ عنوان کرد: دوران ریاستم 17 آذرماه به پایان رسیده و این نامه که از سوی دبیر فدراسیون به هیأت ارسال شده، در 25 آذرماه بوده است.
طبق قانون، 3 تا 6 ماه هیات تهران با سرپرست اداره می‌شود تا مراحل قانونی برگزاری انتخابات برگزار شود.
قطعا نفراتی زیادی برای حضور در انتخابات ثبت نام خواهند کرد و اگر شرایط مهیا باشد، بنده نیز ثبت نام خواهم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که اگر وزارت ورزش و جوانان حکم به برکناری دبیر فدراسیون داده، پس چرا به این تخلف رسیدگی نمی‌کند، اظهار داشت: گویا در مقابل تصمیمات وزارت ورزش و جوانان مقاومت می‌کنند.
فدراسیون هم درگیر دادگاه هستند و اتهاماتی به آنها وارد شده که 15 بهمن ماه تکلیف آن روشن خواهد شد.
به همین دلیل است که اعضای هیأت رئیسه مثل هاشمی‌طبا، قاسمی، آشوری و ...حاضر نیستند در جلسات هیأت رئیسه حضور پیدا کنند.
انتهای پیام/س