خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزمایش نظامی مشترک افغانستان و ترکیه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 30 آذر 1398 - 19:49
پس از توافق مقامات آنکارا و کابل، افغانستان برای نخستین بار در رزمایش نظامی ترکیه در سال ۲۰۲۰ شرکت می‌کند.
تركيه،افغانستان،ارتش،كشور،رزمايش،صدمه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آناتولی، دو کشور همسایه ترکیه و افغانستان توافق کردند همکاری‌های استراتژیک خود را در زمینه آموزش نظامی تقویت کنند و در این راستا افغانستان برای نخستین بار در رزمایش ترکیه در سال ۲۰۲۰ شرکت می‌کند.
وزارت دفاع افغانستان در بیانیه رسمی خود روز شنبه اعلام کرد که ارتش ملی این کشور برای نخستین بار در رزمایش نظامی «ایفس ۲۰۲۰» ترکیه حضور خواهد داشت.
بنا به گفته این وزارتخانه، این تصمیم در سفر معاون وزیر دفاع افغانستان به آنکارا و دیدارش با همتای ترک خود اتخاذ شد.
در این بیانیه آمده است: دو معاون در مورد دستاورد‌ها و چالش‌های دانشجویان ارتش ملی افغانستان که در ترکیه مستقر هستند، معالجه پرسنل صدمه دیده ارتش افغانستان که در حال حاضر در بیمارستان‌های ترکیه به سر می‌برند و ادامه همکاری‌های استراتژیک در زمینه‌های آموزشی میان دو کشور بحث و گفت‌وگو کردند.
آمار‌های رسمی حاکی از آن است که حدود ۷۰۰ نفر از کادر ارتش افغانستان تاکنون در ترکیه آموزش دیده‌اند و در سال ۲۰۱۹ تا یک صد سرباز صدمه دیده افغان در بیمارستان‌های ترکیه از خدمات درمانی برخوردار شده‌اند.
انتهای پیام/