خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکر مادر شهید عامری در لامرد تشییع شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 آذر 1398 - 18:46
لامرد- پیکر مادر شهید عبدالعلی عامری در شهرستان لامرد تشییع شد.
شهيد،عامري،عبدالعلي،شهيدش،مادر،سبكبال،غيوري،رشادتهاي

به گزارش خبرنگار مهر، پیکر مادر شهید والامقام عبدالعلی عامری امروز شنبه ۳۰ آذرماه ۹۸ با حضور همرزمان شهید، مسئولین محلی، و اقشار مختلف مردم ولایی لامرد تشییع و در جوار تربت پاک شهیدش عبدالعلی عامری برای همیشه آرام گرفت.
مریم قاسمی مادر شهید عبدالعلی عامری به دلیل کهولت سن و بیماری در ۸۵ سالگی آسمانی و در شب یلدا میهمان فرزند شهیدش شد.
پاسدار شهید عبدالعلی عامری به عنوان معاون گردان در بسیاری از عملیات‌هایی که توسط لشکر المهدی (عج) انجام گرفت شرکت کرد و حماسه‌هایی جاویدان ازخود به یادگار گذاشت.
عملیات‌های خیبر، محرم، بدر، والفجر ،۳،۴و۸ و عملیات کربلای ۸و۱۰ یادمان رشادتهای او و هزاران دلاورمرد غیوری است که عاشقانه به دفاع از اسلام و میهن اسلامی برخاستند.
روح سراسر اشتیاق شهید سرانجام در پنجمین روز از اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۶ میله ستبر این قفس را شکافت، و چونان کبوتری سبکبال در آسمان بانه به پرواز درآمد.