چین: تلاش آمریکا برای دخالت در امور داخلی ما به جایی نمیرسد
کمیته امور خارجی مجلس قانونگذاری چین از مفاد ضدچینی لایحه بودجه نظامی آمریکا از جمله حمایت نظامی از تایوان، به شدت انتقاد کرده است.

کمیته امور خارجی مجلس قانونگذاری چین از مفاد ضدچینی لایحه بودجه نظامی آمریکا از جمله حمایت نظامی از تایوان، به شدت انتقاد کرده است.
چین: تلاش آمریکا برای دخالت در امور داخلی ما به جایی نمیرسد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، مجلس قانونگذاری چین روز شنبه به شدت از لایحه نظامی آمریکا که دیروز (جمعه) به امضای «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا رسید، انتقاد کرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «یو ونز» سخنگوی کمیته امور خارجی کنگره ملی خلق چین گفت بندهایی از این لایحه که به امور داخلی و امنیتی چین میپردازد، مایه «نارضایتی شدید» پکن است.
در بخشی از این لایحه، دولت آمریکا ملزم شده است که حمایت نظامی از تایوان را افزایش دهد.
این در حالی است که پکن تایوان را بخشی از خاک خود میداند و بارها هم تهدید کرده است که ممکن است برای احیای حاکمیت خود بر این جزیره، حتی به گزینه نظامی متوسل شود.
این لایحه همچنین از ناآرامیهای اخیر در هنگکنگ حمایت کرده و ضمنا پکن را به دلیل آنچه سرکوب ساکنان منطقه «سینکیانگ» خوانده، به نقض حقوق بشر متهم کرده است.
یو در این مورد گفت: «طرح ایالات متحده برای مداخله در امور دیگر کشورها به بهانه "دموکراسی" و "حقوق بشر"، هرگز موفق نخواهد شد.
مسائل مربوط به سینکیانگ، به هیچوجه موضوع حقوق بشر، قومیت یا مذهب نیست، بلکه مسئله ضدتروریسم و قطبیزدایی است.»
مفاد ضدچینی لایحه دفاعی آمریکا در حالی تصویب شده است که دو کشور برای پایان دادن به جنگ تجاری، با یکدیگر در حال مذاکره هستند و به توافقهایی اولیه هم دست یافتهاند.
با این وجود، واشنگتن در تلاش برای کاستن از نفوذ چین، دیگر کشورها را برای کاهش روابط اقتصادی و سیاسی با چین تحت فشار قرار داده است.
آمریکا همزمان فعالیتهای نظامی خود در منطقه ایندوپاسیفیک و جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی را افزایش داده است.
انتهای پیام/ص