پهنای باند ۸۷ روستای کردستان ارتقاء یافت
مدیر مخابرات منطقه کردستان، با بیان اینکه توسعه و ارتقاء کیفی و کمی خدمات مخابراتی یکی از برنامههای اولویت دار و کارشناسی شده مخابرات منطقه است، گفت: به همین منظور فراهم ساختن بستر ارائه خدمات اینترنت در روستاها در دستور کار قرار گرفت که با صرف اعتبار ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان، پهنای باند ۸۷ روستای استان توسعه داده شد.

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان، با بیان اینکه توسعه و ارتقاء کیفی و کمی خدمات مخابراتی یکی از برنامههای اولویت دار و کارشناسی شده مخابرات منطقه است، گفت: به همین منظور فراهم ساختن بستر ارائه خدمات اینترنت در روستاها در دستور کار قرار گرفت که با صرف اعتبار ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان، پهنای باند ۸۷ روستای استان توسعه داده شد.
آزاد حکمت امروز(30آذر) در گفتوگو با ایسنا، با اشاره اینکه ارائه همسان خدمات مخابراتی به تمام مشتریان یکی از راهکارهای مهم در تحقق عدالت اجتماعی محسوب میشود، اظهار کرد: مخابرات منطقه در همین راستا برای ارائه خدمات اینترنت پر سرعت و خدمات همراه اول در روستاها، نسبت به نصب و راه اندازی تجهیزات مخابراتی و سیستم های انتقال اقدام کرده است.
وی همکاری مخابرات منطقه کردستان با هدف ارتقاء و ایجاد پهنای باند با دیگر اپراتورها را تشریح و عنوان کرد: در راستای تهیه پهنای باند برای ارائه خدمات ارتباطی به دیگر مشتریان، با سایر اپراتورهای مخابراتی نیز تعامل و همکاری های خوبی صورت گرفته است.
وی نصب و راه اندازی 42 دستگاه CWDM، 10 لینک رادیویی، 20 لینک لاین ماکس و 15 دستگاه METRO 1000 و غیره را از جمله فعالیت های مخابرات منطقه کردستان برای ایجاد بستر مناسب به منظور ارائه پهنای باند در 87 روستای استان اعلام کرد و افزود: تلاش همکاران حوزه سیستم های انتقال در استان بهره مندی مشتریان روستایی از خدمات بروز و نوین مخابراتی را به دنبال داشته است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان، با اشاره به نقش توپوگرافی و موقعیت جغرافیای استان در ارائه خدمات مخابراتی، ذکر کرد: با استفاده بهینه از امکانات فنی و ظرفیتهای موجود تلاش کردهایم آخرین تکنولوژی و پیشرفتهترین خدمات ارتباطی و مخابراتی را بر اساس در نظر گرفتن موقعیت روستاها به مشتریان ارائه دهیم.
حکمت با اشاره به تعداد 482 روستای تحت پوشش خدمات اینترنت پر سرعت مخابرات در استان، خاطرنشان کرد: ارائه به موقع چنین محصولات و خدمات مخابراتی موجب کاهش شکاف دیجیتالی بین مناطق روستایی و شهری میشود.
وی یادآور شد: با تلاش و همراهی همکاران منطقه، در حال حاضر یک هزار و 438 روستا در سطح استان از خدمات تلفن همراه اول بهره میگیرند.
گفتنی است؛ هم اکنون یک هزار و 603 روستای استان دارای ارتباط مخابراتی هستند.
انتهای پیام